Lediga lägenheter

Nedan ser du vilka lägenheter som är lediga för tillfället. Välkommen in med din intresseanmälan!

Vad innebär en intresseanmälan?

En intresseanmälan innebär att vi får reda på att du är intresserad av en specifik lägenhet och att du gärna skulle vilja komma och titta på denna.

Ett mindre antal bjuds in till visning. Hur många intresseanmälningar som kommer in varierar stort. Detta beror givetvis på storlek av lägenhet, hyra, läge m.m. Det har hänt att vi fått in upp mot 100 intresseanmälningar på en och samma lägenhet. Det innebär då att långt ifrån alla kommer att bli inbjudna på visning.

Vem blir då inbjuden på visning?

Vi utgår från de uppgifter som ni lämnar på er intresseanmälan. Vi tittar givetvis på att våra krav är uppfyllda (se under hyrespolicy). Efter visning erbjuds de som varit på visning att ansöka om lägenheten.

Ibland förekommer det att flera visningar hålls på samma lägenhet. Det kan därför dröja lite innan vi kan lämna besked till er.

När beslut är taget, dvs när vi hittat ny hyresgäst får samtliga som skickat in en intresseanmälan ett mail av oss. Denna process tar oftast några veckor.

Samtliga intresseanmälningar raderas så fort kontrakt är skrivet med ny hyresgäst och alla fått besked via mail.

Vårt råd till er blir därför att med jämna mellanrum gå in på vår hemsida och titta och skulle det dyka upp någon ny (annan) lägenhet som skulle kunna vara av intresse för er är ni välkomna att skicka in en ny intresseanmälan.

Vi nyttjar således inget kösystem eller poängsystem. Det går ej heller att registrera sig.

Barsebäck

Saxtorp

Asmundtorp

Kävlinge