Tel: 0418-125 00


Jour: 0418-125 26

Visar fastighet Kustvägen 125


Fakta

Ort: BARSEBÄCK

Adress: Kustvägen 125

Yta: 640

Våning: 1

Lghnr: 1

Rum: 10

Hyra: 48.000

Ledig: 2017-11-01

Info:

En sagolik vacker fastighet på absolut bästa strandläge!

Här finner ni en fastighet som har absolut allt man kan önska sig!

Fastigheten består utav en praktfull entré inkl 2 toaletter, stilfull salong/sällskapsrum, 2 matsalar, restaurangkök, 5 gästrum varav det ena är handikappanpassat. Samtliga gästrum med eget badrum m dusch, personallägenhet alt större gästrum, mindre konferensrum, personalomklädningsrum samt tvättrum.

Fastigheten har under de senare åren genomgått en totalrenovering där stil och form ger en känsla av "lantlig lyx" i modern tappning.

Under renovering har mycket omtanke lagts på teknik och säkerhet som är av absolut högsta klass.

All renovering är noga dokumenterad.

Under de senaste åren har här bedrivits restaurang samt hotellverksamhet för sällskap.

Otaliga är de brudpar och bröllopsgäster som under årens lopp avnjutit god mat och förstklassig service. Inte att förglömma alla de gåsamiddagar och julbord som serverats i denna ombonade och gemytliga miljö.

Hela fastigheten är omsluten av vacker miljö med havsbad och camping nära inpå knuten samt härliga strövområden i skogen strax intill samt inte att förglömma Barsebäck Golfbana på nära avstånd.

Möjligheterna för denna fastighet är många och utöver restaurang och hotell tror vi att denna fastighet väl lämpar sig för sjukvård, skönhet, rehabilitering samt även kontorshotell.

Fastighetens unika läge med närhet till många städer såsom Malmö och Lund samt hela Öresundsregionen inom nära räckhåll är goda förutsättningar för en stabil och hållbar verksamhet oavsett inriktning och karaktär.

För mer information vänligen kontakta Carina på tel: 0418-44 61 54

 

Tillbaka